Velkommen til SWOP Odense Katedralskole

Byt, køb eller sælg second hand tøj her på skolen

SWOP på Odense Katedralskole er i luften. Du har på OK mulighed for at bytte, købe eller sælge tøj eller accessoires med hinanden.

Hvad er SWOP
SWOP er en bæredygtig virksomhed der blev stiftet i 2021 i samarbejde med 20 elever fra Niels Brock. Her kom de 20 elever og teamet fra SWOP på en ide til en platform hvorpå det skulle være muligt at bytte, købe eller sælge tøj eller accessoires med hinanden. Dette koncept blev til en beta-app som dagen i dag kan bruges på flere skoler i landet.

Konceptet bygger på at vi som forbrugere skal være mere bæredygtige og i sidste ende skal hjælpe klimaet. Det gør vi ved at bygge communities op hvori det er muligt at udføre transaktioner. På den måde er det muligt for dig at udvide dit garderobeskab til et helt område eller by.

Hvorfor bør jeg swoppe?
Som sagt er vores mål at skabe en bedre jord til de næste generationer, men hvis det ikke lige er klimaet der taler til dig, er der mange andre grunde til at du bør finde telefonen frem og begynde at swoppe. Først og fremmest har du nu en mulighed for at udvide din garderobe uden det kommer til at koste yderligere for dig eller miljøet.

Derudover skal du swoppe fordi du bliver en del af et helt unikt fællesskab hvor der er plads til alle ideer hvis man vil være med til at udvikle på konceptet.

Vi er her for at gøre det nemt for dig. Derfor spørger vi altid jer når vi udvikler på vores koncept for at vi giver dig den bedst mulige oplevelse på platformen.

For dig der godt kunne tænke dig at være en del af teamet
Hvis du godt kunne tænke dig at være en del af teamet på Odense Katedralskole, hvor du får muligheden for at arbejde med at få SWOP bredt ud på OK, så tag endelig fat i William (OK’s elevrådsformand) og tal med ham og dette.

Du vil få muligheden for at deltage i Masterclasses inden for online marketing og meget mere.