Privatlivspolitik

Rebels ApS. – Swop app – Privatlivspolitik

 Denne privatlivspolitik beskriver Rebels (“Rebels”, “vi”, “vores” eller “os”) politikker og procedurer for indsamling, brug og videregivelse af dine oplysninger i appen (“Appen”) og tjenesterne, funktionerne , indhold eller applikationer, vi tilbyder (samlet med appen, “tjenesterne”). Vi modtager oplysninger om dig fra forskellige kilder, herunder: (i) hvis du tilmelder dig appen og tjenesterne, via din brugerkonto på tjenesterne (din “konto”); (ii) din brug af Tjenesterne generelt; og (iii) fra tredjeparts webapps og tjenester. Når du bruger Tjenesterne, giver du dit samtykke til indsamling, overførsel, manipulation, opbevaring, offentliggørelse og anden brug af dine oplysninger som beskrevet i denne fortrolighedspolitik.

 

Hvad dækker denne privatlivspolitik?

Denne privatlivspolitik dækker behandlingen af personligt identificerbare oplysninger (“Personlige oplysninger”) indsamlet, når du bruger eller tilgår tjenesterne. Denne privatlivspolitik dækker også vores behandling af personlige oplysninger, som vores forretningspartnere deler med os, eller som vi deler med vores forretningspartnere.

Denne privatlivspolitik gælder ikke for tredjeparters praksis, som vi ikke ejer eller kontrollerer, men ikke begrænset til tredjeparts webapps, tjenester og applikationer (“tredjepartstjenester”), som du vælger at få adgang til gennem tjenesten, der omfatter vores betalingsbehandler, eller til personer, som vi ikke administrerer eller ansætter. Selvom vi forsøger kun at lette adgangen til de tredjepartstjenester, der deler vores respekt for dit privatliv, kan vi ikke tage ansvar for indholdet eller privatlivspolitikkerne for disse tredjepartstjenester. Vi opfordrer dig til omhyggeligt at gennemgå privatlivspolitikkerne for alle tredjepartstjenester, du tilgår.

 

Hvilke oplysninger indsamler vi?

De oplysninger, vi indsamler, gør os i stand til at tilpasse, forbedre og fortsætte med at drive Tjenesterne. I forbindelse med visse aspekter af tjenesterne kan vi anmode om, indsamle og/eller vise nogle af dine personlige oplysninger. Vi indsamler følgende typer oplysninger fra vores brugere.

 

Kontooplysninger: Når du opretter en konto, vil du give oplysninger, der kan være personlige oplysninger, såsom dit brugernavn, adgangskode og e-mail-adresse. Du anerkender, at disse oplysninger kan være personlige for dig, og ved at oprette en konto på Tjenesterne og levere personlige oplysninger til os, giver du andre, inklusive os, mulighed for at identificere dig og er derfor muligvis ikke anonym. Vi kan bruge dine kontaktoplysninger til at sende dig oplysninger om vores tjenester, men kun sjældent, når vi føler, at sådanne oplysninger er vigtige. Du kan afmelde disse meddelelser via dine kontoindstillinger, selvom vi, uanset hvad, forbeholder os retten til at kontakte dig, når vi mener, det er nødvendigt, såsom for kontogendannelsesformål.

 

Brugerindhold: Nogle funktioner i Tjenesterne giver dig mulighed for at levere indhold til Tjenesterne, såsom skriftlige kommentarer. Alt indhold indsendt af dig til Tjenesterne kan blive opbevaret af os på ubestemt tid, selv efter du har lukket din konto. Vi kan fortsætte med at videregive sådant indhold til tredjeparter på en måde, der ikke afslører personlige oplysninger, som beskrevet i denne fortrolighedspolitik.

 

Brugerkontaktoplysninger: Du kan vælge at give, og vil give, hvis du bliver en vindende køber, oplysninger, der kunne være personlige oplysninger, såsom dit navn, postadresse, telefonnummer og e-mailadresse. Du anerkender, at disse oplysninger kan være personlige for dig, og ved at give personlige oplysninger til os giver du andre, inklusive os og relevante Sælgere, mulighed for at identificere dig og må derfor ikke være anonym.

 

Finansielle oplysninger: Vi indsamler i øjeblikket ikke finansielle oplysninger, såsom din betalingsmetode (gyldigt kreditkortnummer, type, udløbsdato eller andre økonomiske oplysninger); disse oplysninger indsamles og opbevares af vores tredjeparts betalingsbehandler (“Betalingsbehandleren”), og brug og opbevaring af disse oplysninger er underlagt betalingsbehandlerens gældende servicevilkår og privatlivspolitik.

 

Andre oplysninger indsamlet automatisk: Generelt indsamler Tjenesterne automatisk brugsoplysninger, såsom antallet og hyppigheden af besøgende på appen. Vi kan bruge disse data i aggregeret form, det vil sige som et statistisk mål, men ikke på en måde, der identificerer dig personligt. Denne type aggregerede data gør det muligt for os og tredjeparter, der er godkendt af os, at finde ud af, hvor ofte enkeltpersoner bruger dele af Tjenesterne, så vi kan analysere og forbedre dem.

 

Indamlet information: Vi indsamler statistisk information om, hvordan både uregistrerede og registrerede brugere tilsammen bruger Tjenesterne (“Aggregerede oplysninger”). Nogle af disse oplysninger stammer fra personlige oplysninger. Disse statistiske oplysninger er ikke personlige oplysninger og kan ikke knyttes til dig, din konto eller din webbrowser.

Hvordan og med hvem deles mine oplysninger?

Tjenesterne er designet til at hjælpe dig med at dele oplysninger med andre.

 

Hvordan og med hvem deles mine oplysninger?

Tjenesterne er designet til at hjælpe dig med at dele oplysninger med andre. Som følge heraf deles nogle af de oplysninger, der genereres gennem Tjenesterne, offentligt eller med tredjeparter. I overensstemmelse med de tilladelser, du giver os til at indsamle oplysningerne, kan vi bruge de oplysninger, vi indsamler, og dine personlige oplysninger:

 1. at levere, personliggøre og forbedre din oplevelse med Tjenesten og produkter, tjenester og annoncering (herunder for tredjepartsprodukter og -tjenester), der er gjort tilgængelige på eller uden for Tjenesten (herunder på andre apps, du besøger), f.eks. at levere tilpassede, personaliserede eller lokaliserede produkter, anbefalinger, funktioner og annoncering på eller uden for tjenesten;
 1. at sikre teknisk funktionalitet af Tjenesten, udvikle nye produkter og tjenester og analysere din brug af Tjenesten, herunder din interaktion med applikationer, reklamer, produkter og tjenester, der er gjort tilgængelige, knyttet til eller tilbudt gennem Tjenesten;
 1. at kommunikere med dig til tjenesterelaterede eller forskningsmæssige formål, herunder via e-mails, meddelelser eller andre meddelelser, som du accepterer at modtage;
 1. at kommunikere med dig, enten direkte eller gennem en af vores partnere, til markedsførings- og salgsfremmende formål via e-mails, meddelelser eller andre meddelelser, i overensstemmelse med eventuelle tilladelser, du måtte have kommunikeret til os (f.eks. gennem dine kontoindstillinger); i præferenceafsnittet informerer vi dig om de kontroller, du kan bruge til at fravælge at modtage visse meddelelser;
 1. at behandle din betaling eller forhindre eller opdage svindel;
 1. at oprette en liste over faktiske og potentielle brugere og abonnenter for vores produkter eller tjenester.
 1. at samle statistik vedrørende brugen af vores app, produkt eller tjenester.
 1. at behandle din betaling eller forhindre svig og misbrug opdage svig.
 1. at overholde eventuelle juridiske eller regulatoriske forpligtelser.
 1. at håndhæve denne privatlivspolitik, vilkårene og betingelserne for brug og alle andre vilkår, som du har accepteret, for at beskytte rettighederne, ejendom eller sikkerhed for Rebels, dets brugere eller enhver anden person eller det ophavsretligt beskyttede indhold af tjenesten; og
 1. som ellers angivet i denne fortrolighedspolitik.

Offentlige oplysninger om din aktivitet på tjenesterne: Nogle af dine aktiviteter på og gennem tjenesterne er som standard offentlige. Dette kan omfatte, men er ikke begrænset til, indhold, du har offentliggjort offentligt på appen eller på anden måde gennem Tjenesterne.

Registrerede brugere kan have nogle af disse oplysninger knyttet til deres konti. Uregistrerede brugere vil ikke have denne tilknytning, men oplysninger om deres brug af Tjenesterne kan spores anonymt gennem brugen og opbevares af os.

Husk også, at hvis du vælger at give personlige oplysninger ved hjælp af visse offentlige funktioner i tjenesterne, så er disse oplysninger styret af privatlivsindstillingerne for disse særlige funktioner og kan være offentligt tilgængelige. Personer, der læser sådanne oplysninger, kan bruge eller videregive dem til andre personer eller enheder uden vores kontrol og uden din viden, og søgemaskiner kan indeksere disse oplysninger. Vi opfordrer dig derfor til at tænke grundigt over at inkludere enhver specifik information, som du måtte anse for privat i indhold, som du opretter, eller information, som du indsender gennem Tjenesterne.

 

Service-udøvere

Vi samarbejder med tredjepartstjenesteudbydere, der leverer webapp, applikationsudvikling, hosting, vedligeholdelse og andre tjenester til os. Disse tredjeparter kan have adgang til eller behandle personoplysninger som led i at levere disse tjenester til os. Vi begrænser de oplysninger, der gives til disse tjenesteudbydere, til det, der med rimelighed er nødvendigt for, at de kan udføre deres funktioner, og vores kontrakter med dem kræver, at de opretholder fortroligheden af sådanne oplysninger.

 

Ikke-personligt identificerbare oplysninger

Vi kan stille visse automatisk indsamlede, aggregerede eller på anden måde ikke-personligt identificerbare oplysninger til rådighed for tredjeparter til forskellige formål, herunder (i) overholdelse af forskellige rapporteringsforpligtelser; (ii) til forretnings- eller marketingformål; eller (iii) for at hjælpe sådanne parter med at forstå vores kunders, brugeres og besøgendes interesser, vaner og brugsmønstre for visse programmer, indhold, tjenester og/eller funktionalitet, der er tilgængelig gennem tjenesten.

 

Oplysninger, du vælger at dele: Du kan få adgang til andre tredjepartstjenester gennem tjenesterne, for eksempel ved at klikke på links til disse tredjepartstjenester fra appen. For eksempel kan du vælge at dele personlige oplysninger med vores betalingsbehandler med det formål at behandle betalinger for varer, der er inkluderet i gældende lister. Vi er ikke ansvarlige for disse tredjepartstjenesters privatlivspolitikker og/eller praksis, og du er ansvarlig for at læse og forstå disse tredjepartstjenesters privatlivspolitikker. Denne privatlivspolitik regulerer kun oplysninger indsamlet på tjenesterne.

 

Oplysninger om datadeling

Rebels kan dele dine personlige oplysninger med visse tredjeparter. Denne deling er baseret på vores forhold til disse tredjeparter, dit samtykke eller juridiske eller kontraktlige forpligtelser, der kræver, at vi deler sådanne oplysninger. Vi kan dele dine personlige oplysninger, som vi indsamler, eller du giver som følger:

– Til vores datterselskaber og tilknyttede selskaber til de formål, der er beskrevet i denne privatlivspolitik.

– Til entreprenører, tjenesteudbydere og andre tredjeparter, vi bruger til at støtte vores forretning. Disse enheder er bundet af kontraktlige forpligtelser til at holde personlige oplysninger fortrolige og kan kun bruge dem til de formål, hvortil vi videregiver oplysningerne til dem.

– For at efterkomme enhver retskendelse, lov eller juridisk proces (såsom en stævning), for at efterforske bedrageri som svar på enhver anmodning fra regering eller myndighed, lovlige anmodninger fra offentlige myndigheder eller for at opfylde krav til national sikkerhed eller retshåndhævelse.

– For at håndhæve eller anvende vores servicevilkår og andre abonnementsaftaler til fakturerings- og inkassoformål.

– Hvis vi mener, at offentliggørelse er nødvendig eller passende for at beskytte oprørernes, vores abonnenters eller andres rettigheder, ejendom eller sikkerhed. Dette omfatter udveksling af oplysninger med andre virksomheder og organisationer med det formål at beskytte svindel og reducere kreditrisikoen.

– Til ethvert andet formål, der oplyses af os, når du giver oplysningerne.

– Med dit samtykke.

 

Oplysninger om opbevaring af data

Rebels kan opbevare dine personlige oplysninger i en periode, der er i overensstemmelse med det oprindelige formål med indsamlingen. For eksempel kan vi opbevare dine personlige oplysninger i den tid, du har en konto til at bruge vores webapps eller tjenester, eller som aftalt i vores vilkårsaftaler, og i en rimelig periode derefter. Vi kan også opbevare dine personlige oplysninger i den periode, der er nødvendig for, at Rebels kan forfølge vores legitime forretningsinteresser, udføre revisioner, overholde vores juridiske forpligtelser, løse tvister og håndhæve vores aftaler.

E-mailkommunikation med os: Som en del af Tjenesterne kan du lejlighedsvis modtage e-mail og anden kommunikation fra os, såsom kommunikation vedrørende din konto. Kommunikation vedrørende din konto vil kun blive sendt til formål, der er vigtige for tjenesterne, såsom gendannelse af adgangskode.

Brugerprofiloplysninger: Brugerprofiloplysninger, herunder dit brugernavn og andre oplysninger, du indtaster, kan blive vist til andre brugere for at lette brugerinteraktion inden for tjenesterne. Vi vil ikke afsløre brugernes e-mailadresser direkte til andre brugere.

Finansielle oplysninger: Som nævnt ovenfor indsamler vi i øjeblikket ikke finansielle oplysninger, da disse oplysninger indsamles og opbevares af vores betalingsbehandler. Vi kan dog fra tid til anden anmode om og modtage nogle af dine økonomiske oplysninger fra vores betalingsbehandler med det formål at gennemføre transaktioner, du har iværksat gennem tjenesterne, tilmelde dig rabat, rabat og andre programmer, som du vælger at deltage i, beskytte mod eller identificere mulige svigagtige transaktioner og ellers efter behov for at administrere vores forretning.]

Oplysninger, der deles med vores agenter: Vi ansætter og indgår kontrakter med mennesker og andre enheder, der udfører visse opgaver på vores vegne, og som er under vores kontrol (vores “agenter”). Vi skal muligvis dele personlige oplysninger med vores agenter for at kunne levere produkter eller tjenester til dig. Medmindre vi fortæller dig anderledes, har vores agenter ingen ret til at bruge personlige oplysninger eller andre oplysninger, vi deler med dem, ud over hvad der er nødvendigt for at hjælpe os. Du giver hermed samtykke til, at vi deler personlige oplysninger med vores agenter.

Oplysninger videregivet i henhold til virksomhedsoverdragelser: I nogle tilfælde kan vi vælge at købe eller sælge aktiver. I disse typer transaktioner er brugeroplysninger typisk et af de overførte forretningsaktiver. Desuden, hvis vi, eller stort set alle vores aktiver, blev erhvervet, eller hvis vi går konkurs eller går konkurs, vil brugeroplysninger være et af de aktiver, der overføres eller erhverves af en tredjepart. Du anerkender, at sådanne overførsler kan forekomme, og at enhver erhverver af os eller vores aktiver kan fortsætte med at bruge dine personlige oplysninger som angivet i denne politik.

 

Oplysninger afsløret for vores beskyttelse og beskyttelse af andre: Vi forbeholder os også retten til at få adgang til, læse, bevare og videregive enhver information, som vi med rimelighed mener er nødvendig for (i) at imødekomme enhver gældende lovgivning, regulering, juridiske processer eller regeringsanmodninger, (ii) håndhæve denne privatlivspolitik og vores servicevilkår, herunder undersøgelse af potentielle overtrædelser heraf, (iii) opdage, forhindre eller på anden måde behandle svindel, sikkerhed eller tekniske problemer, (iv) svare på anmodninger om brugersupport eller (v) beskytte vores rettigheder, ejendom eller sikkerhed, vores brugere og offentligheden. Dette omfatter udveksling af oplysninger med andre virksomheder og organisationer til beskyttelse mod svindel og forebyggelse af spam/malware.

Oplysninger, vi deler med dit samtykke: Bortset fra som angivet ovenfor, vil du blive underrettet, når dine personlige oplysninger kan blive delt med tredjeparter, og vil være i stand til at forhindre deling af disse oplysninger.

 

Er oplysninger om mig sikre?

Dine kontooplysninger vil blive beskyttet af en adgangskode for dit privatliv og sikkerhed. Du skal forhindre uautoriseret adgang til din konto og personlige oplysninger ved at vælge og beskytte din adgangskode korrekt og begrænse adgangen til din computer og browser ved at logge af, efter du er færdig med at få adgang til din konto.

Vi søger at beskytte kontooplysninger for at sikre, at de holdes private; vi kan dog ikke garantere sikkerheden af nogen kontooplysninger. Uautoriseret adgang eller brug, hardware- eller softwarefejl og andre faktorer kan til enhver tid kompromittere sikkerheden af brugeroplysninger.

Vi gemmer ellers al vores information, herunder dine IP-adresseoplysninger, ved hjælp af industristandardteknikker. Vi garanterer eller garanterer ikke, at sådanne teknikker vil forhindre uautoriseret adgang til oplysninger om dig, som vi opbevarer, personlige oplysninger eller andet.

 

Brugerdatarettigheder

Ved at bruge vores webapps, tjenester og markedsføringsaktiviteter giver du udtrykkeligt dit samtykke til indsamling og brug af dine personlige oplysninger i overensstemmelse med denne privatlivspolitik. Dette påvirker ikke lovlig behandling i henhold til gældende love baseret på andet retsgrundlag såsom kontraktlig forpligtelse, overholdelse af gældende love og legitime formål.

 

Ret til adgang til eller korrigere personlige oplysninger

Du har ret til at få adgang til og rette dine personlige oplysninger. Hvis du vil gennemgå eller rette dine personlige oplysninger, kan du logge ind på den relevante webapp eller tjeneste og besøge din kontoprofilside eller kontakte os via supportcenteret, eller du kan sende os en e-mail på den adresse, der er angivet i kontaktoplysningerne afsnit ovenfor.

 

Ret til at slette personlige oplysninger (“Ret til at blive glemt”)

Hvis Rebels behandler dine personoplysninger, har du ret til at anmode om sletning af personoplysninger, vi har om dig, og vi har pligt til at slette dine personoplysninger, hvor:

– personoplysningerne ikke længere er nødvendige i forhold til de formål, hvortil de er indsamlet eller på anden måde behandlet,

– du trækker det samtykke tilbage, som behandlingen er baseret på, og hvor der ikke er nogen anden juridisk begrundelse for behandlingen,

– du gør indsigelse mod behandlingen, og der er ingen tvingende legitime grunde til behandlingen,

– personoplysningerne er blevet ulovligt behandlet, eller

– de personlige oplysninger skal slettes for at overholde en juridisk forpligtelse, såsom EU’s eller en anden medlemsstats lovgivning, som Rebels er underlagt.

 

Ret til dataportabilitet

Du har ret til at modtage eller overføre en kopi af dine personlige oplysninger, hvor:

– vi stoler på dit samtykke eller det faktum, at behandlingen er nødvendig for opfyldelsen af en kontrakt, som du er part i, som retsgrundlag for behandlingen, og

– personoplysninger behandles automatisk.

Denne kopi vil blive leveret til dig i et almindeligt maskinlæsbart format.

Hvis du vil anmode om en kopi af dine personlige oplysninger, kan du logge ind på den relevante webapp eller tjeneste og kontakte os via supportcenteret, eller du kan sende os en e-mail på adressen angivet i afsnittet Kontaktoplysninger ovenfor.

Hvilke oplysninger om mine kan jeg få adgang til?

Hvis du er en registreret bruger, kan du få adgang til oplysninger knyttet til din konto ved at logge ind på Tjenesterne.

 

Hvordan kan jeg slette min konto?

Skulle du nogensinde beslutte dig for at slette din konto, kan du gøre det ved at sende en e-mail til hello@swop-app.dk. Hvis du lukker din konto, vil enhver forbindelse mellem din konto og de oplysninger, vi gemmer, ikke længere være tilgængelige via din konto. Men givet arten af deling på Tjenesterne, vil enhver offentlig aktivitet på din Konto før sletning forblive gemt på vores servere og forblive tilgængelig for offentligheden.

 

Hvilke valg har jeg med hensyn til mine oplysninger?

Du kan bruge mange af funktionerne i Tjenesterne uden at registrere dig, og derved begrænse den type oplysninger, vi indsamler.

Du kan altid vælge ikke at videregive visse oplysninger til os, selvom det kan være nødvendigt for at drage fordel af nogle af vores funktioner.

Du kan slette din konto. Bemærk venligst, at vi bliver nødt til at bekræfte, at du har bemyndigelse til at slette kontoen, og aktivitet genereret før sletning forbliver gemt af os og kan være offentligt tilgængelig.

 

Hvad sker der, når der er ændringer i denne privatlivspolitik?

Vi kan ændre denne fortrolighedspolitik fra tid til anden. Brug af oplysninger, vi indsamler nu, er underlagt den fortrolighedspolitik, der er gældende på det tidspunkt, sådanne oplysninger bruges. Hvis vi foretager ændringer i den måde, vi indsamler eller bruger oplysninger på, giver vi dig besked ved at sende en meddelelse på Tjenesterne eller sende dig en e-mail. En bruger er bundet af enhver ændring af fortrolighedspolitikken, når han eller hun bruger tjenesterne, efter at sådanne ændringer først er blevet offentliggjort.

Hvad hvis jeg har spørgsmål eller bekymringer?

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende privatlivets fred ved brug af tjenesterne, bedes du sende os en detaljeret besked til hello@swop-app.dk. Vi vil gøre alt for at løse dine problemer.

Ikrafttrædelsesdato: 20/10/2021